03 شهریور 1400

خسارت تاخیر تادیه دین

دسته بندی : ثبتی | امور املاک
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من در پرونده استرداد ثمن‌ بدلیل مستحق الغیر بودن ملک رأی به ابطال و دریافت ثمن‌ گرفتم و چون در قرارداد بابت ابطال 10 درصد توافق کرده بودیم قاضی پرونده ثمن‌ به نرخ روز را قبول نکرد. آیا الان میتونم دادخواست تأخیر تادیه بدم ؟؟؟ اگر در کرج وکیل خوب سراغ دارید معرفی کنید. با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام رای صادره دادکاه صحیح صادر شده جرا که شما بر 10 درصد خسارت بعلت مستحق للغییر بودن مبیع توافق کرده ایید ولیکن اگر محکوم علیه بعد از صدور احراییه نسبت به پرداخت ان اقدام ننماید شما نمیتوانید خسارت تاخیر تادیه خسارت 10 درصد را اخذ کنید چون اخذ خسارت از خسارت منع شرعی وقانونی دارد وفقط میتوانید خسارت تاخیر ثمن معانله را بخواهید