05 بهمن 1401

حضانت فرزندان توسط پدر

دسته بندی : خانواده | حضانت
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت شما بخیر من دوفرزند دختر ۷ و ۵ ساله دارم ، طی اتفاقاتی متوجه خیانت همسرم شدم و قصد جدایی داشتم ولی ایشون ازم خواستن توی محضر بهم وکالت طلاق و حضانت رو بدن ولی من بهشون فرصت مجددی برای زندگی بدم. میخواستم بدونم متن رو جطور تنظیم کنم که نتونن بعدا وکالت طلاق و حضانت بچه ها رو باطل کنن؟ و سایر حقوق بچه ها که نیاز به رضایت پدر داره مثل خروج از کشور ازدواجشون و ... هم در اختیار من باشه. ممنون میشم متن دقیق با اصطلاحات حقوقی رو برام بنویسید و اینکه این کار توی محضر باید انجام بشه و این توافقات به عقدنامه ازدواجمون اضافه بشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود کاربر گرامی برابر قانون حق طلاق با مرد است حضانت فرزند ۷ ساله نیز با شماست اذن ازدواج دختران باکره هم با پدر است ونیازی به تنطیم وکالت و... در این موارد نیست ولی چنانچه تنطیم مفاد وکالتنامه را در خصوص سایر موارد در خواست دارید ابتدائا درخواست مشاوره تلفنی از طریق سایت دهید تا وکیل در جریان درخواست شما قرار بگیرد سپس وکالتنامه یا هر موردی ک وکیل صلاح بداند برایتان تنطیم نماید موید باشید