05 شهریور 1400

نقض تعهد درقرارداد پیش فروش ساختمان

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
اعظم عسگری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ـــ عنوان : دادخواست صدور حکم قلع (تخریب) به دلیل تخلف و نقض عامدانه قرارداد
ـــ شرح : با سلام ــ من 1 واحد آپارتمان پیش فروش از مجموعه 4 واحدی (در حال ساخت) خریداری کردم، هم داخل قولنامه و هم داخل پیوست قولنامه من به صراحت ذکر شده است که من 1 واحد از 4 واحد خریداری کردم، حال سازنده بدون اطلاع دفتر املاک و بدون اطلاع، اجازه و رضایت من و بر خلاف تعهد صریح خود نسبت به ساخت طبقه 5 اقدام کرده است، آیا من میتوانم دادخواست مبنی بر صدور حکم قلع طبقه 5 بدهم؟ و اگر دادخواست صدور حکم قلع بدهم آیا دادگاه حکم قلع با این شرایط برای تخلف عمدی سازنده صادر میکند؟ ــ با تقدیم احترام

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

باسلام اضافه بنا و خلاف بر اساس مفاد پروانه ساختمانی و جلوگیری از آن از صلاحیت کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری می باشد واز طریق این کمیسیون ابتدا به واحد بازرسی ساختمانی شهرداری اطلاع و گزارش داده در صورت عدم توجه در مورد آن در کمیسیون تصمیم گیری می شود