06 بهمن 1401

مدارک لازم برای وکالت بلاعزل

دسته بندی : حقوقی | وکالت
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

خسته نباشید من چه مدارکی باید داشته باشم و کجا باید برم؟واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام مجدد کارت ملی خودتان را همراه داشته باشید. علاوه بر کارت ملی،به اصل اسناد مالکیت هر کدام از اموال که پدرتان قصد اعطای وکالت راجع به آن ها را دارد نیز نیاز است. برخی از اموال علاوه بر سند مالکیت نیاز به مدارک دیگری هم دارند. مثلا برگ سبز، کارت ماشین و... پس در کل هر مالی که قصد دارید وکیل آن باشید باید سند آن وجود داشته باشد بهترین راه این است که قبل از مراجعه به دفترخانه، تلفنی جزئیات را با همان دفترخانه هماهنگ کنید. معمولا پاسخگو هستند.موفق باشید.