06 بهمن 1401

عدم تمکین، ابراء مهریه، مطالبه نفقه.

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
سهراب کلانتری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. من اول ازدواج به اصرار همطرم مهریه رو ابرا کردم بعد چهارسال به مشگل خوردیم و شوهرم دست بزن داره بد دهن هست و دادم درحال تهدید و توهین هست و بابت اینکه من میرم سرکار من رو مجبور به پرداخت پول برای هزینه زندگی کرده و حتی خودش بجز هزینه خوراک هزینه دیگری نمیکنه و در ضمن در منزل مادرش که منزل ۳۰ تا ۴۰ متری هست من رو برده و من از منزل خارج شدم و شکایت عدم تمکین زده ممکنه راهنمایی بفرمایید باید چه مطلبی در دادگاه عنوان کنم؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در دادگاه می توانید درخواست کارشناسی بدهید و اعلام کنید زوج منزل در شأن زوجه آماده کنه حاضر به تمکین هستید .