06 بهمن 1401

تقسیم سهم الارث ورثه

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام لطفا بگین سه میلیارد تومان بین یک فرزند پسر ودوفرزند دختر و همسر چگونه تقسیم میشود یعنی سهم هر نفر چقدر میشود

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر بهتر بود مشخص میکردید همسر زوج یا زوجه است اگر زوج باشد یک چهارم و اگر زوجه باشد یک هشتم ارث میبرد و بقیه ارث پسر دو برابر دختر ارث میبرد فرض اول زوج ۷۵۰ میلیون تومان سهم هر دختر ۵۶۲ میلیون تومان وخرده ای و سهم پسریک میلیاردو صدو بیست وپنج میلیون تومان فرض دوم زوجه ۳۷۵ میلیون تومان سهم هر دختر ۶۵۶ میلیون تومان و خرده ای سهم پسر یک میلیاردو سیصدو دوازده و نیم میلیون تومان است امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه