06 شهریور 1400

مطالبه خسارت مازاد بر دیه

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
فاطمه سميعي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

جهت اطلاع از دیه
من چندسال پیش تصادف کردم و دیه برای دندانم گرفتم ولی از اون تصادف هردو پاهام کبود شدن وضربه به زانوم هام وارد شد والان اثار ضربه ها به پارگی مینیسک زانوم بدترشده و الان گفتن باید عمل کنم من خانمی ۳۷ساله هستم اکثردکتری قبول نکردن وگفتن سنم برای عمل زود واقعا افسردگی گرفتم نمازم روی صندلی کارام محدود پاهام اذیتم میکنن
خواستم بدونم برای این ایا دیه هم میدن اگه بخوام عمل کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام با اینکه در این خصوص نظر ضات متفاوت می باشد لیکن شما میتوانید برای مطالبه خسارت مازاد بر دیه (که از جمله مصادیق آن می توان به ضرر و زیان ناشی از آن، هزینه دارو و درمان و معالجات و خسارات از کار افتادگی اشاره کرد)عوای حقوقی مطرح نموده و آن را مطالبه بنمایید و باید میزان خسارت مازاد را با ارجاع پزشکی قانونی و هزینه های درمان ،اثبات بفرمایید. موید باشید