07 بهمن 1401

سوال کاربردرخصوص ،ایام استفاده از بیمه بیکاری جزو سابقه محسوب می‌شود؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سوابق بیمه
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام. خانمی هستم 41ساله17سال سابقه بیمه اجباری دارم و هم اکنون به مدت سه سال مشمول دریافت بیمه بیکاری می باشم. تیر ماه 1402 سنم 42سال تمام و سابقه ام 20 سال تمام می شود . آیا در زمان بیمه بیکاری می توانم تقاضای بازنشستگی بدهم یا باید برای بازنشستگی با 20 سال سابقه حتما در کارگاهی مشغول به کار شوم .
همچنین در بازنشستگی با 20سال سابقه درصورتیکه حقوقم از حداقل وزارت کار کمتر شود تا حداقل حقوق افزایش خواهد یافت؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی بله احتمالا میتوانید از این ایام نیز استفاده نمایید ،چرا که ایام استفاده از مقرری بیمه بیکاری جزو سوابق پرداخت حق بیمه کارگران به لحاظ بازنشستگی، از کارافتادگی و فوت محسوب می‌شود. و کارگرانی که مقرری بیمه بیکاری دریافت می‌کنند، در مدت برقراری مقرری می‌توانند از خدمات درمانی تأمین اجتماعی، بازنشستگی و از کار افتادگی استفاده کنند. موفق و سربلند باشید