07 بهمن 1401

برای مهریه میتوانم منزل را به نام خودم کنم؟

دسته بندی : خانواده | مهریه
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ۴ ساله ازدواج کردم متاسفانه همسرم کار نمی کنه بسیار تنبله حرجی خونه نمیده ما خونه ای خریدیم به قیمت ۲۶۵ تومن ۱۴۰ تومن وام که اقساطش رو من میدم چطور میتونم درخواست مهریه کنم نصف دیگه خونه رو بزنم به نام خودم چون با هم خریدیم طلا فروختم ماشین فروختم و ... ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ، منزل مسکونی جزء مستثنیات دین هست و نمیتوانید بابت مهریه توقیف کنید ، لیکن چنانچه نصف پول منزل را شما پرداخت کرده اید و در حال حاضر نیز اقساط آن را پرداخت میکنید ، میتوانید ضمن ارسال اظهارنامه به همسرتان این موضوع را به اطلاع ایشان برسانید که سه دانگ منزل را به ایشان هبه کرده اید و الان قصد رجوع از هبه دارید بعد از ارسال اظهارنامه دادخواست رجوع از هبه تقدیم کنید ، اما در نظر داشته باشیدبرای این موضوع باید مدارک شامل واریز وجه و شهادت شهود مبنی بر پرداخت وجه منزل را داشته باشید .