07 بهمن 1401

قبولی در استخدامی آموزش و پرورش

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من پارسال آزمون استخدامی آموزش پروش قبول شدم و مصاحبه هم قبول شدم و چن بار بهم زنگ زدن ک اگ نمیخواهین بیایین برم محضر تعهد انصراف بدم ک نرفتم تعهد بدم ،سوالم اینه الان بعد یک سال میشه پیگیری استخدامیم باشم یا امکانش وجود نداره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم برای آگاهی از این موضوع بایدبه واحد کارگزینی اداره مربوطه مراجعه کنید و در صورتی که عذر موجهی برای عدم حضور داشتید ،مدارک مرتبط را همراه داشته باشید.