07 شهریور 1400

شکایت از عضو شورای حل اختلاف

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من از مستاجرم شکایت کردم که تخلیع نمیکرد روز موعد ادمد شودا اما اون حاج اقاییی ک اونجا بود مسئول پرونده اثلا ب من اجازه صحبت نداد و حرفای من گوش نکرد،له مساجرم ۱ماه زمان داد درصورتی ک خودم خونه ندارم،گفتم اجاره ماه عقب افتادشو بدع لااقل مستاجر گف نه اون حاج اقا هم گف نه اخر سر نسویه میکنیم.گفتم جریمه دیکردداره بابت تخلبه نکردن حاج اقا گف نه نمیتونی بگیری چون من میگم.من میخام ازش شکایت کنم چون ی طرفه رفت ب قاضی باید چکا کنم؟ممنون میشم ج بدین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر عدالت را برقرار ننموده وهیچگونه اجازه جهت دفاع به شما نداده اند میتوانید به ریس مجتمع مراجعه ومراتب اعتراض خودرا اعلام نمایید مضافا اینکه اگر رای به ضرر شما می باشد میتوانید بدان معترض شوید