07 شهریور 1400

احراز شهید بودن در حین خدمت

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
پدر بنده کارمند ارتش بوده که به همراه راننده خو سوار بر جیپ ارتش در مسیر بازگشت از محل کار به سمت خانه دچار حادثه شده و فوت میکند و در گذارش فوت ارتش نوشته شده فوت حین انجام وظیفه،آیا پدر بنده شهید محسوب میشود که پیگیر بشوم یا خیر؟باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در صورتی که فوت مستخدم نیروهای مسلح در اثر حادثه ای عادی در راستای انجام وظیفه باشد شهید محسوب نمی گردد. ورای دیوان عدالت اداری حاکی از این موضوع است