08 بهمن 1401

حضور در دفتر طلاق و ثبت طلاق

دسته بندی : خانواده | ثبت واقعه طلاق
سعیده پیربداقی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.
دوتا وکیل گرفتم یکی برای خودم یکی هم شوهرم. طلاق با حق طلاق. الان وکیل کارای طلاقم رو انجام داده حالا هم دادنامه اومده. ب جز هزینه ی وکیل بهم گفتن ک برای ثبت طلاق 5ملیون تومان هزینه ی جدا پرداخت کنین. میخاستم بدونم برای ثبت طلاق هر وکیلی هزینه ی جدا میگیره؟ یا هزینه جدا نباید بگیرن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام خیر خودتون به تنهایی به دفتر طلاق مراجعه کنید و واقعه طلاق را ثبت کنید در این مرحله نیازی به وکیل نیست . خودتان به تنهایی حتی بدون حضور همسر هم میتوانید مراجعه کنید