08 بهمن 1401

محاسبه سهم الارث زوجه ی متوفی

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام - پدر در سال 85 فوت کرد و زن دومی پیدا شد که اثبات کرد که زن پدرمان است، مادرمان یک شانزدهم ارث برد و به مادرمان دادیم، و به زن پدرمان هم دادیم، حالا در سال 1401 در حال حاضر و اکنون می خواهیم ماترک پدرمان را بین فرزندان تقسیم کنیم، آیا باز هم مادرمان ارث میبرد یا اینکه دیگر ارثی نمی برد چون در سال بعد از انحصار وراثت، از تمام ماترک محاسبه ارزش شد و سهم مادرمان را دادیم، آیا اکنون که می خواهیم ماترک پدر را تقسیم کنیم باز هم بایستی سهمی به مادرمان بدهیم ؟؟؟ بسیار سپاسگزارم .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خیر افراد فقط یک بار ارث می برند و با توجه به این که فرمودید از کل ماترک سهم ایشان را محاسبه و پرداخت نموده اید،دیگر ایشان سهمی ندارند. مؤیدباشید.