09 شهریور 1400

جرائم رایانه ایی توهین وفحاشی

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید بنده مزاحم اینستاداشتم و همش فحش و تهدید که آبروت میبرم با با اسم و چیزاتومزاحم دیگران میشم چندنفرالان شاکی من شدن که مزاحم دارن تو اینستاعکساشخصی و فحشازشت فرستاده وپلیس فتا آی پی اینترنت من بیرون آورده من هر کار کردم نتونسم بیگانهیم ثابت کنم
سوال اینه قاضی چه حکمی میده؟جریمه و زندان داره و آیا میشه بازداشت رو با جریمه پرداخت کرد و راهی برای اثبات بیگناهیم هس؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اقدامات مذکور جز جرائم رایانه ایی محسوب ودر صورت عدم سو سابقه معمولا حکم به حبس بصورت تعلیقی ویا جزای نقدی صادر خواهد شد