08 بهمن 1401

تعین حضانت فر زندان بعد از جدایی

دسته بندی : خانواده | حضانت
احمدرضا کی پور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من تصمیم دارم از همسر جدا بشم و این وسط دو تا بچه دارم میخوام پیش من باشن باید چه اقدامی انجام بدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی،برای حضانت و نگهداری طفلی که ابوین او جدا از یکدیگر زندگی می‌کنند، مادر تا سن هفت سالگی اولویت دارد و پس از آن با پدر است. تبصره - بعد از هفت سالگی در صورت حدوث اختلاف، حضانت طفل با رعایت مصلحت کودک به تشخیص دادگاه می‌باشد. بنابراین یا باید با همسر خود توافق کنید یا عدم صلاحیت ایشان را جهت حضانت اثبات کنید.