09 شهریور 1400

مبلغ نقدی مهریه چگونه محاسبه می شود ؟

دسته بندی : خانواده | مهریه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شاخص تورم بانک مرکزی تا سال ۹۶ اعلام شده است چگونه مهریه حساب می شود مثلا ۲۰۰۰۰۰۰ ریال دروقوع عقد ۱۳۶۴

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم سلام شما در صفحه اصلی سایت برای محاسبه مهریه از جدول محاسبات استفاده نمایید در فرض سوال شما مهریه دو میلیون ریال با سال وقوع عقد ۱۳۶۴ و سال مطالبه ۱۳۹۶ برابر خواهد بود با ( ۵۷۸/۶۲۷/۹۶۸ ریال )