09 بهمن 1401

انتقال ثروت پدر در شرایطی که هوشیاری نداشت

دسته بندی : ارث و امور حسبی | حجر
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ،روز بخیر
پدر من سالها پیش در حالی که هوشیاری کامل نداشت برادرش ازش امضا گرفت و حق ثروت پدریشو ازش گرفت ...و شاهد هایی که اونجا بودن فوت شدن ...راهی نیست که بشه دوباره این پرونده رو به جریان بندازن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی چنانچه پدر شما در وضعیتی بوده که اصطلاحا فاقد قصد بوده و هوشیاری نداشته هر انتقال و تصرف در اموالش قابل ابطال هست ولی اثبات این که ایشان در زمان امضا مسلوب الاختیار بوده مهم است راههای اثبات بسته به مورد متفاوت هست جهت راهنمایی نیاز به اخذ توضیحات بیشتر هست