09 بهمن 1401

تاثیر پذیرش تمکین بر حکم طلاق

دسته بندی : خانواده | طلاق
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ،رای بدوی طلاق بنده به نفع من اومده و شوهرم اعتراض داده که در تجدید نظر نیز رای رو تایید کردن و طلاق رو صادر کردن، که قراره بره دیوان عالی سوالم این هست که شوهرم 4بار الزام به تمکین داده که در هر 4تا بخاطر ضرب و شتم و تهدید و تهمت و افترا و..محکوم شده،دوباره اعتراض داده،خواستم ببینم اگر احیانا تو تمکین رای آورد تاثیری روی رای طلاق دارد یا نه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام قابل پیش بینی نیست و بستگی به نظر قاضی پرونده و همچنین علت طلاق دارد.