09 بهمن 1401

تأثیر رأی تمکین روی طلاق

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ،با توجه به اینکه بنده در تمامی پرونده ها اعم از تهمت و افترا ،بیرون کردن از منزل ،ضرب و شتم و تهدید به قتل و تخریب ماشین و4بار تمکین داده که همش محکوم شده و....که همه به نفع من بوده که رای بدوی طلاق نیز به نفع من اومده و شوهرم اعتراض داده که در تجدید نظر نیز رای رو تایید کردن و طلاق رو صادر کردن، که قراره بره دیوان عالی سوالم این هست که شوهرم 4بار الزام به تمکین داده که در هر 4تا بخاطر ضرب و شتم و تهدید و تهمت و افترا و..محکوم شده،دوباره اعتراض داده،خواستم ببینم اگر احیانا تو تمکین رای آورد تاثیری روی رای طلاق دارد یا نه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ، باتوجه به اینکه تمام مدارک علیه زوج هست و به نوعی حق طلاق برای شما ایجاد شده است رأی تمکین نمیتواند حق ایجاد شده را زایل کند ، در ضمن رسیدگی در دیوان عالی شکلی است و وارد واهیت دعوا نمیشوند .چنانچه رأی صادره ایراد شکلی نداشته باشد در دیوان ابرام میشود .