09 بهمن 1401

ازکار افتادکی کلی و جزیی تامین اجتماعی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من بیمه تامین اجتماعی عشایر و روستایی را پرداخت میکردم .سه ماه بیمه را پرداخت کردم که به سرطان معده پیشرفته مبتلا شدم و پس از یک سال از تشخیص بیماری و پرداخت حق بیمه درخواست بازنشستگی را ثبت کردم خواستم بپرسم این که بنده سه ما قبل ازتشخیص بیماری بیمه را پرداخت کردم نقشی در عدم بازنشستگی من ندارد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی موافقت با از کار افتادگی شرایطی دارد ک از جمله آن از کار افتادگی کلی شما به تایید کمیسیون پزشکی برسد و ده سال قبل از ابتلا به بیماری ۹۰ روز حق بیمه پرداخت کرده باشید