09 بهمن 1401

بازنشستگی در بیمه روستاییان و عشایر

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سوابق بیمه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سوال کاربر:
سلام من بیمه تامین اجتماعی عشایر و روستایی را پرداخت میکردم . هشتاد روز بیمه را قبل بیماری پرداخت کردم که به سرطان معده پیشرفته مبتلا شدم و پس از یک سال از تشخیص بیماری و پرداخت حق بیمه درخواست بازنشستگی را ثبت کردم خواستم بپرسم این که بنده هشتاد روز قبل از تشخیص بیماری بیمه را پرداخت کردم نقشی در عدم بازنشستگی من ندارد؟(به خاطر زمان) الان تاریخ کمیسیون هم تعیین و تایید شده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم سوال شما نامفهوم است اما به طور کلی اگر فرد بیمه‌شده ۶۵ سال سن داشته و در عین حال ۱۵ سال سابقه برای او در سازمان تأمین اجتماعی ثبت شده باشد، می‌تواند برای دریافت مستمری از بیمه اجتماعی عشایر و روستاییان اقدام کند. اگر سابقه بیمه فرد کمتر ۱۰ سال است، در صورت داشتن سن بیشتر از ۷۰ سال می‌تواند از مستمری بازنشستگی بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر بهره‌مند شود.