10 بهمن 1401

مطالبه طلب از ارثیه پدری

دسته بندی : ارث و امور حسبی | مطالبه سهم الارث
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر پدربزرگ بنده سال 91فوت شدند و درحال حاضر فرزندان(شامل ۴ پسر که یکی فوت شده و یک دختر) دارن درخواست انحصاروراثت میدهند به علت فوت یک فرزند(عمو بنده) ، پدر بنده چند سال گذشته به دلیل امکان خراب شدن سقف خانه هزینه ای برای خانه پدربزرگ متوفی انجام دادند سال ۹۵ حدود ۱۶ میلیون ، و تمام هزینه رو خودش پرداخت کرد برای دریافت اون مبلغ و کم کردن از سهم بقیه باید چه درخواستی و کجا در چه مرحله ای در انحصار درخواست بده !؟ (مابقی از پرداخت سهمشون از هزینه ها امتناع کردند )

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی پدر شما باید بطور جداگانه دادخواست مطالبه وجه مبلغ را علیه وراث بدهند و با دلایل از جمله شهادت شهود و...ادعای خود را قبل از تقسیم ترکه اثبات نمایند موید باشید