11 بهمن 1401

بد خلقی و بد رفتاری زوج و عسر وحرج ناشی از ان

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من وهمسرم نه ساله ک باهم زندگی میکنیم.من خانم هستم واز اول ازدواجم واقعا شوهرم رو دوست داشتم ولی ایشون از همون ابتدای زندگیمون همش پنهان کاری ودست بزن وبدرفتاری داشتن.بعد ازمدتی مشکلات ما خیلی بالا گرفت ومن ناخواسته واز روی اشتباه وبرای جلب توجه همسرم بهش خیانت کردم و همسرم متوجه این قضیه شد وماباهم صحبت کردیم وقرارشد همه چیز رو کنار بزاریم باهم زندگیمون رو دوباره بسازیم.
من بعد ازقولی ک بهش دادم پایبند زندگیم شدم واز کارم خیلی پشیمونم.ولی اون شک ها بدتر شد و محبت از طرف همسرم بیشتر نشد وهروقت جروبحث میکنیم قضیه خیانت واشتباه منو سرکوفت میزنه.وهیچ حرفی از طلاق نمیزنه وفقط میگه ک من میخام برم یه جای دور تنها زندگی کنم وبعد مدت ها برمیگردم ورفتارای بد دور واطرافیانم رو تلافی میکنم.
من واقعا نمیدونم چیکار کنم ما ی دختر پنج ساله داریم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی بهترین راهکار برای یک زوج مراجعه به مشاوران خانواده هست ولی چنانچه افاقه نکرد شما میتوانید با اثبات عسر و حرج تقاضای طلاق کنید که البته اثبات آن در صورتیکه دلیل محکمه پسند نداشته باشید سخت است اگر واقعا تحمل زندگی برای شما سخت است با بخشش مهریه موافقت همسرتان را برای طلاق توافقی جلب کنید