11 بهمن 1401

امکان مطالبه حقوق خودم را دارم؟

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

من نیم دنگ سند مشاع از ملک پدری خود دارم .برادرم اون تصاحب کردن .وبه من نمی‌دن..حالا باید چکار کنم ..آیا می توانم حق مدبگیرم ونیم دنگ از شون بگیرم..ممنونم باتشکر لطفاً منو راهنمایی کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز با سلام و احترام؛ ملک مشاعی موروثی متعلق به همه وراث بوده و در صورت عدم رضایت هریک از وراث ولو با مالکیت نیم دانگ ولو کمتر مادامیکه ملک تقسیم مادی نشده وراث دیگر حق تصرف در ملک را نخواهند داشت.شما میتوانید بدوا با استناد به مالکیت نیم دانگ برای رفع تصرف ایشان اظهارنامه ارسال کرده و در صورت عدم موفقیت دادخواست رفع تصرف را بانضمام اجرت المثل مربوطه مطالبه نمایید.برای احقاق حق خود نیز میتوانید دعوای تقسیم مطرح و در صورت غیرقابل افراز بودن ملک دعوای فروش ملک مشاعی موروثی را مطرح نمایید تا با مزایده ملک حق السهم شما تادیه شود. موید باشید