11 بهمن 1401

فروش اموال ورشکسته توسط مدیر تصفیه

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام، 3 برادر هستیم یک آپارتمان به صورت 3 تا 2 دنگ مشاع داریم، هر 3 نفر فروشنده هستیم و هیچ اختلافی برای فروش نداریم، اما یکی از برادرها ممنوع المعامله است و مدیر تسویه دارد، راهی وجود دارد بدون مکانیزم حراج و دادگاه، آپارتمان را به فروش برسونیم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی مدیر تصفیه میتواند پس از شناسایی اموال ورشکسته مال را بفروشد و مبلغ را بین بستانکاران تقسیم نماید مدیر تصفیه نماینده کلیه امور ورشکسته میباشد