11 بهمن 1401

رفع توقیف از ملک توقیفی

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من شهریور مهریه اجرا گذاشتم و همسرم یک زمین سند تک برگ داشت که توقیف و رفت برای کارشناسی قیمت و حالا همسرم در جواب کارشناسی و اینکه میخان بفرستن مزایده، یه برگه قولنامه الکی دست نویس خودش نوشته که زمین رو خرداد ماه ۱۴۰۱ به داداشش فروخته.خانوادش هم زیر برگه رو امضا کردن و نوشته مالک زمین نیست و درخواست رفع توقیف داره.نوشته سال ۹۹ داداشم ۹۰ میلیون به حسابم ریخته، اگه ریخته باشه هم برای این زمین نبوده و دروغ میگه.چجوری اثبات کنم دروغه قولنامه اش؟ میشه خودتون جواب بدین من فقط شمارو قبول دارم بقیه همکاراتون درست راهنمایی نمیکنن.ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی برابر ماده ۲۲ قانون ثبت مالک کسی است ک سند رسمی بنامش باشد قاضی اجرای احکام باتوجه به داشتن سندرسمی ملک ادعای همسر را نمی پذیرد و اینکه اگر مهریه شما خرداد ماه قطعی شده باشد همسرتان بعد از قطعیت رای مبادرت به انتقال ملک نموده باشد بابت معامله به قصد فرار از ادای دین میتوانید علیه وی طرح شکایت نمایید