11 شهریور 1400

ثمن معامله زمین فروخته شده

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من یک زمین ازارث پدری بهم رسیده بعدمن اونو11ساله به شوهرخواهرم فروختم ولی اون به پول. زمین نداده من الان میخام ازش پس بگیرم یابه قیمت رو بفروشم میشه ازش سفته هم دارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به تحقق عقد بیع تنها میتوانید ثمن معامله را دریافت نمایید واکر سفته خا بابت همین زمین است میتوانید به احره بگذارید