12 بهمن 1401

وصیت نامه شفاهی و میزان اعتبار آن

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تنفیذ وصیت نامه
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام گدرم در نوشته‌ای قبل از فوتش به من گفتن ونوشتم فرمودند ثلت من رو در بیارید ولی حالا برادر ارشدم قبول نداره میگه هرکس دلش خواست از سهمش بده من سهم هرکس رو دستش میدم تمام وکمال خودتون تصمیم بگیرید 5 تا پسر و یک دختر وزن پدرمون هم زنده ست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

انجام وصیت شفاهی، در شرایط عادی و معمولی تنها در صورتی معتبر بوده که نزد دو گواه، صورت گیرد و یکی از آن ها، وصیت را با ذکر دقیق تاریخ، مکتوب نموده و وصیت کننده و گواهان، ذیل آن را امضا کنند. در خصوص اعتبار وصیت شفاهی ذکر این نکته نیز ضروری است که موصی باید، این وصیت را در کمال صحت عقل و با اختیار و اراده و در حالی که دارای اهلیت قانونی بوده باشد اگر این وصیت این شرایط را دارد از طریق قانون اجرای آنرا بخواهید