12 بهمن 1401

خروج فرزند از کشور بدون رضایت مادر

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

آیا میتواند پدر فرزند ۸ ساله خود را بدون اجازه ماد ر به خارج از کشور ببرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی، اگر پدر حضانت فرزندش را عهده دار باشد، وی نمیتواند بدون رضایت مادر فرزندی که حضانت وی بر عهده ی او است را از کشور خارج کند و چنانچه مادر با خروج فرزندش از کشور مخالف باشد میتواند در اینباره طرح شکایت کرده و قانون این حق را برای او در نظر میگیرد که در این زمینه برای فرزندش تعیین تکلیف نماید.