13 بهمن 1401

تکلیف حضانت فرزند صغیر

دسته بندی : خانواده | حضانت
مرصاد پوراعتضاد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام . دو فرزند کوچک دارم ‌ . شوهرم از بچگی صرع داره و الان ۳۴ سالشه و همچنان درگیر بیماری هستش . دارای مشکلات کاری و مالی زیادی هم شده حتی چند فقره چک برگشتی و.... . حالا میخوام از طریق قانونی و بدون بهم خوردن زندگیم حضانت بچه هارو بگیرم تا بتونم وام فرزند اوزی بگیرم و زندگیم بچرخه جون به همسرم نمیدن . برای گرفتن حضانت بدون جدا شدن آیا راهی هست ؟ اگر پیشنهاد دیگه ای هم دارین که راحت تره ممنون میشم .هدف من فقط گرفتن حضانت بچه ها هست ته بتونم وام فرزند آوری رو بگیرم چون بهش نیاز داریم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام حضانت طفل تا هفت سالگی با مادر است و پس از آن با اثبات عدم صلاحیت پدر در دادگاه،میتوانید از ایشان سلب حضانت کنید.