13 بهمن 1401

اعسار از پرداخت محکوم به

دسته بندی : خانواده | اعسار
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

زوج بخاطر سکه ی معوقه جلب شد و در زندان اعسار داد و با وثیقه آزاد شد، و در اعسار رای به پرداخت ۱۶ ماهی یک سکه شد اما به معوقات اشاره ای نکرد، حال قاضی اجرای احکام میگه وثیقه آزاده و دوباره جلبش کن برای معوقات و این سری بره زندان تا تسویه نکنه آزاد نیست، سواله من اینه؛ چرا از وثیقه سکه های معوقه برداشته نمیشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی چنانچه اعسار از پرداخت مهریه رد می شد و محکوم علیه خود را به اجرای احکام جهت رفتن ب زندان معرفی نمی کرد وثیقه ضبط می شد در پرونده شما با تقسیط موافقت شده شما در حال حاضر میتوانید بابت معوقات جلب وی را بگیرید در صورت عدم پرداخت جلب می شود موید باشید