14 بهمن 1401

سهم الارث فرزندان و همسر از ارث مادر

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام مادر من قبلااز پدر خود به رحمت خدا رفته است ارثیه دارد که مبلغ آن 31میلیارد ریال است سه خواهر و دو برادردارد سهم ما از این ارثیه چقدر است من یک پدر یک برادر و با هم سه خوار هستینم ممنون از شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مادرتان از سی و یک میلیارد ریال ماترک پدرش سیصد و هشتاد و هفت میلیون و پانصد هزار تومان سهم داشته که سهم پدر شما از این مقدار نود و شش میلیون و هشتصد و هفتاد و پنج هزار تومان و سهم برادر شما صد و شانزده میلیون و بیست و پنج هزار تومان و سهم هر دختر پنجاه و هشت میلیون و صد و بیست و پنج هزار تومان است.