15 بهمن 1401

دریافت مهریه و نفقه به علت ترک رابطه زناشویی

دسته بندی : خانواده | مهریه
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من الان ۵ ماه ک عقد کردم ۴ ماه از نامزدم خبری ندارم خودش خواسته توافقی تموم کنیم من درخواست مهریه دادم با اینکه میدونم املاک به نامش بوده و حساباش پر بوده همه رو خالی کرده هیچی به نامش نیس و الانم مغاره شو داره جمع میکنه امکانش هست ک بره شهر دیگه من چیکار میتونم بکنم ۲۰ اسنفدم گواهی دادگاهم صادر میشه اگه تو این مدت بزاره بره و من دسترسی نداشته باشم چیکار باید بکنم؟؟ و تو این مدت ۵ ماه هیچگونه خرجی به من نداده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ، شما نسبت به نفقه دادخواست نفقه مطرح کنید ، برای مهریه با توجه به اینکه اقدام نموده اید لیکن اموالی توقیف نشده در دادگاه مطالبه مهریه دادخواست اقامه کنید در صورت عدم پرداخت مهریه میتوانید حکم جلب زوج را بگیرید .در نهایت با اعسار زوج مهریه تقسیط میشود .