15 بهمن 1401

حذف شرط سن شرکت در آزمون استخدامی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام . بنده در یک آزمون استخدامی یکی از بانک های دولتی شرکت کردم که در حال حاضر در مرحله طب کار هستم . بنده حدود سه ماه سنم از حداکثر سن شرایط آزمون بیشتر بود که برای رفع این مشکل نیاز به سابقه کار بود . پس قرارداد کاری را جعل کردم و تحویل مسئول بررسی مدارک بانک دادم که در بررسی مدارک متوجه نشدند و مدارک مورد تایید قرار گرفت . که بعد از گذشت حدود 2 ماه از بررسی مدارک ، دیوان عدالت شرط سن آزمون مذکور رو ابطال کرد ( که به این ترتیب من بدون سابقه کار جعلی هم شرایط شرکت در آزمون را دارا شدم ) . با این تفاسیر اگه بعد شروع بکار متوجه بشوند که سابقه کار بنده جعلی بود باز هم امکان اخراج بنده وجود دارد یا به استناد حکم دیوان عدالت چون تمامی شرایط آزمون را داشتم امکان رد وجود ندارد ؟ با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به این که رای دیوان عدالت بعد از قبولی شما و پروسه ی تکمیل مدارک صادر شده،پس در مورد آزمون های بعدی اعمال می شود نه آزمونی که شما شرکت نموده اید .در صورت آگاهی از این موضوع امکان رد شما وجوددارد.