16 بهمن 1401

استفاده از اقرار طرف دعوا علیه وی

دسته بندی : خانواده | اجرت المثل
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام.همسربنده طی تجدید نظر خواهی در خصوص دادنامه بدوی مهریه تجدید نظر خواهی کرده و بنده را تاجر معتبر با درآمد ماهی ۲۰۰میلیون تومان به موجب گردش حساب مالی باپیوست استشهادیه گواهی گواهان حاضر به شهادت معرفی کرده .آیا با استناد ماده ۲۰۴ق.ا.د.م که اقرار کتبی رسمی محسوب میشه و لحاظ ماده ۱۲۸۱محتوای سند رسمی اقرار وبا استناد به ماده ۱۲۸۰ق.م اقرارکتبی در حکم اقرار شفاهی هست آیا برداشت بنده صحیح است چون در دادخواست طلاق بنده رو معتاد روانی که عاجز از پرداخت نفقه هستم عنوان نموده و در لایحه تجدید نظر خواهی اجرت المثل پس از شکست با مطالعه پرونده با ‌پشتیبانی خواهر وکیل خود و گروه وکلا عنوان کردن بنده با ادله فقهی گزینشی و استفاده از آن قاضی محترم بدوی رو تحت تاثیر افکار و استدلال های حقوقی خودم در آوردم و موجب رای بی اساس و نص صریح قانون را موجب شدم .با سپاس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله می توانید از اقراری که در مرحله ی بدوی نموده است علیه وی استفاده کنید.