16 بهمن 1401

نحوه گرفتن خسارت از صندوق تأمین خسارات بدنی ؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
مهدی عابدمسرورخواه
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید بنده خواهرم باشوهر وبچه اش تصادف کردن شوهرش فوت شدخودشوبچش ده روزکمابودن بخاطر نداشتن گواهینامه شوهرش صندوق خسارات بدنی گفت دیه میده بعداز کلی دوندگی ودادگاه 350ملیون واس خواهرم و300ملیون واس پسرش واریز کردن ،بعداز دوروزازصندوق زنگ زدن ک باید پولی که بحسابتون واریز کردیم روبرگردونید اونام پول روخرج بدهکاران کردن خواستم بپرسم الان باید چکارکنیم گفتن اگه پول روندین دادگاهی میشین خواهشاً راهمایی بکنیداگه قراربود که پولو بگیرن چرا واریز کردن

پاسخ کارشناس حقوقی :

درود برشما اصولا صندوق خسارت رو پرداخت میکنه بعد رجوع میکنه به مقصر درصورتی که مقصر فوت نموده باشه از ماترک میتونن بگیرن در صورتی که زنده باشه ولی نداشته باشه اقساط میشه برای بررسی و راهنمایی کاملتر از مشاوره تلفنی استفاده بفرمایید