13 شهریور 1400

برای نصب قیم‌ چهگونه اقدام نمایم ؟

دسته بندی : ارث و امور حسبی | حجر
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

خاله ای دارم که متاسفانه دچار ایزیوشیوفرنی شده و بدلیل عدم ثبات رفتار متأسفانه ۵ سال هست که شرایطش خوب نیست تا حدی که بدلیل عدم مراجعه برای دریافت حقوق از جانب بازنشستگی کشوری جلوی حقوقش هم گرفتن و تو این شرایط بد توان پرداخت خرجش برامون مشکل شده و هر جا رفتیم میگن چارچ دریافت حکم محجوریت است که بدلیل عدم داشتن زمان کافی و مسایل مشکلات رجوع پزشک معتمد در خواست راهنمایی برای چگونگی عملکرد و شرایط اخذ وکیل رو دارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم شما باید ابتدا تقاضای محجوریت و سپس نصب قیم‌نمایید چنانچه برای طی راحل فوق نیاز به وکیل یا تهیه درخواست‌های مذکور را دارید از طریق واتس اپ بنده اطلاعات بیشتر را ارسال تا هماهنگی لازم به عمل اید .