17 بهمن 1401

مطالبه مهریه از طریق اجرای ثبت و دادگاه

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
مرصاد پوراعتضاد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام، آقایی هستم که همسرم 200 سکه مهریه را از طریق اداره اجرا به اجرا گذاشته و 100 سکه مابقی را از طریق شورای حل اختلاف و دادگاه، برای سه پرونده یک سکه و برای یک پرونده 20 سکه، آیا ماده‌ی قانونی‌ای وجود دارد که با توجه به این‌که از طریق اداره‌ی اجرا مهریه به اجرا گذاشته شده و از حقوق بنده کسر می‌شود، از جای دیگری قابل پیگیری نباشد؟ چون دادگاه الان بنده را یک سکه محکوم کرده است

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام،کاربر محترم زوجه برای مطالبه مهریه پس از انصراف از عملیات اجرایی ثبت،میتواند از طریق دادگاه خانواده نیز اقدام کند.