18 بهمن 1401

مطالبه نفقه پس از صدور حمم الزام به تمکین

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.عرض ادب خدمت وکلای محترم.بنده ۲سال پیش همسرم منزل را ترک و به شهر خود شیراز رفته و من و پسر خود را که در آن زمان ۶ سال داشت بی هیچ عذر و دلیل قانونی و شرعی رها کرد بنده عدم تمکین وی را اعلام کردم و پس از چند ابلاغ دادگاه حقوقی مرودشت رائ را به نفع بنده صادر کرد اما وی حالا اقدام به دریافت نفقه کرده و تمامی حساب حقوقی و شخصی بنده را مسدود کرده است لطفاً راهنمایی کنید ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربر گرامی در صورت اثبات نشوز زوجه و صدور حکم تمکین قانوناً به ایشان نفقه ای تعلق نمیگیرد طی ارسال لایحه ای به انضمام دادنامه و اجرائیه یادشده به صدور رای تمکین و عدم استحقاق ایشان تقاضای رد دعوی ایشان را نمایید. موفق باشید