18 بهمن 1401

شکایت کارگر از کارفرما

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و ارادت علی حسن پور هستم با یکی از سازنده های ساختمان کار کردم ۹ ماه میشه پولم رو نمیده ۱۵۰ ملیون طلب دارم باید چکار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر میتوانید کلیه مطالبات و حقوق خود را از طریق اداره کار پیگیری نمایید اگر قرارد کتبی دارید از طریق ان اقدام کنید و در غیر اینصورت قرار داد میتواند بصورت شفاهی هم باشد و از ادله اثبات دعوا مثل شهادت شهود میتوانید برای اثبات دعوا استفاده نمایید