18 بهمن 1401

اجرای حکم تمکین .....

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من اجراییه تمکین اومده برام بعد شوهرم با مامور نیومده اون خودش علاقه ای به بازگشت من نداره فقط میخواد نفقه نده و خودش منو از خونه بیرون کرده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربر گرامی در اجرای رای تمکین عموما اجرا به وسیله مامور نیروی انتظامی انجام نمی شود و صرف صدور اجراییه کفایت میکند.طی لایحه ای آمادگی خود را جهت تمکین اعلام و تقاضای مهیا نمودن شرایط اجرای رای را نمایید. موفق باشید