18 بهمن 1401

حق ملاقات فرزند توسط پدر

دسته بندی : خانواده | حضانت
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
برادرم و خانمش باهم مشکل دارند و خانم تمکین نکرده و فرزند مشترکشون که دختر 19 ماهه هست تخت حضانت مادرش هست و دادگاه به برادرم هفته ای 8 ساعت ملاقات تخصیص داده چون همسر برادرم هربار موقع تحویل اقدام به تهدید و فحاشی برادرم میکنه من به عنوان عمه میخواستم فرزند رو تحویل بگیرم تا مشکلی پیش نیاد ولی همسرش میگه فقط به پدر تحویل میدم ایا راه حلی هست که عمه به جای پدر فرزند را در ساعات ملاقات تحویل بگیره ؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر از نظر قانونی ایشان فقط در برابر پدر فرزند مسئول هستند و باید به خود ایشان تحویل دهند ولی درخصوص تهدید فحاشی پدر کودک در زمان تحویل پدرمیتواند علیه مادر شکایت مطرح کند