درخواست فک بازداشت از سـند وثیـقه

دسته بندی : حقوقی | رفع اثر از اموال توقیفی غیر منقول
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
روز بخیر
برای یک متهم سند گذاشتم (۱۵ ماه پیش) این متهم ررای پرونده دیگر در زندان است و من مراجعه کردم و درخواست کتبی دادم که با توجه به اینکه متهم الان در زندان است سند من را ازاد کند ولی بازپرس به بهانه های نختلف از جمله اینکه باید بخواهیم زندانی را بیاورند و حضوری به او ابلاغ کنیم ولی به علت کرونا ننی اورند الان سه هفته اس که در خصوص درخواست من اقدامی نکرده در صورتی که روز اول گفت : ما باید نامه بزنیم به زندان که استعلام کنیم اگر در زندان باشد سند ما را ازاد می کنیم .
لطفا راهنمایی بفرمایید من چه باید بکنم
ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود.. در خصوص موضـوع در صورت زندانی بودن مضمون عنه، دیگـر نیازی به احضـار وی از زندان نبـوده و اسـتعلام از دایره اجرای احکام زندان مبنی بر حضور وی در زتدان کفایت می کند..