18 بهمن 1401

سوابق بیمه تامین اجتماعی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سوابق بیمه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام مادرم بازنشسته تامین اجتماعی هستن و بنده پزشک هستم؛تحت عنوان سرپرستی مادرم قراره انتقالی بگیرم الان دادگاه سرپرستیشو به بنده داده؛اما بیمه مادرم قطع شده ؛استحقاق بیمه درمانی نداره؛میخواستم ببینم مشکل از کجاست؛ممنون میشم راهنماییم بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم سوال شما درون سازمانی است و این مسئله را باید از سازمان تامین اجتماعی جویا شوید.