18 بهمن 1401

درخواست طلاق از طرف مرد

دسته بندی : خانواده | طلاق
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
شوهرم میگه مهربه رو ببخش ک اگر روزی خاستی طلاق بگیری اینقد زحمت کشیدم اموالم رو نبری
منم گفتم نه اگرم قبول کنم باید یچی ب اسمم کنی و قراره من مهریه ببخشم و حق طلاق را بگیرم و وقتی بچه دار شدم حق طلاق را پس بدم و دو دنگ بزنه به نامم
الان اینقد توی سایت دیدم نوشتن پشیمون میشی و مردی ک اینکار رو میکنه قطعا میخاد طلاقت بده خیلی میترسم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام به هرحال در کشور ما حق طلاق با مرد است و هر زمان اراده کند می تواند زنش را طلاق دهد اگر تکلیف مالی نداشته باشد این امر برای او خیلی راحت خواهد بود.