18 بهمن 1401

مطالبه مهریه، طرح شکایت رابطه نامشروع از طرف زوج برای نپرداختن مهریه.

دسته بندی : خانواده | مهریه
سهراب کلانتری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

خانومی میخواد از همسزش بعد ۶ماه دوران عقد جدا بشه . ممکنه ک مرد بخاطر ندادن مهریه بخواد اذیت کنه . پرینت پیام های ۶ماه خاونوم‌رو بگیره . واینکه خانوم میتونه جلوی این کارو بگیره با درخواست اعاده حیثیت. چون ممکنه خانوم پیام با فرد دیگری رو داشته باشه ولی رابطه ای نباشه . ولی مرد دنبال همون بهونه باشه و بگه خیانت شده و درخواست معاینه بکارت .‌تا چند وقت مشخص میشه ک زن با کسه دیگه ای هم رابطه داشته یا خیر؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام زن در هر شرایطی می تواند مهریه خود را مطالبه کند، مگر اینکه مرد دادخواست فسخ نکاح بدهد و دادگاه حکم به فسخ نکاح بدهد که در این صورت به زن مهریه تعلق نمی گیرد. در صورت شکایت رابطه نامشروع دادگاه دستور پرینت مکالمات و پیامک ها را صادر می کند. توجه داشته باشید صرف ارتباط در فضای مجازی رابطه نامشروع محسوب نمی شود.