19 بهمن 1401

انتقال با سند عادی معتبر است ؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
مهدی عابدمسرورخواه
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

شخص Aدر دهه ۵۰یا برای فرار از اصلاحات ارضی یا به هر نحوی زمینی رو به نام افراد xyzمیکنه به صورت خود اظهاری و نه سند رسمی .
شخص Aدهه ۶۰ فوت می‌کنه زمین ها بین پسرانش BCDEتقسیم میشه
زمین مورد بحث به Bمیرسه که اون رو به اشخاص 1,2,3با قول نامه میفروشه و اونها از سال 68تا سال 80روی زمین کشاورزی میکنن و توسعه میدنش
سال 80برادر B به xyzمیگه شما سند اصلاحات ارضی دارید و اونها با توجه به سند قدیمی نوشته شخص Aسند رسمی دریافت میکنند
الان زمین متعلق به کی هست ؟؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

درود برشما موضوع نیاز به بررسی مستندات دارد ،لکن باتوجه به توضیحات مالکیت از aبه x.y.zمنتقل شده واساسا دارایی متعلق به aنبوده که بین ورثه aتقسیم بشه پیشنهاد میکنم از مشاوره تلفنی استفاده بفرمایید