19 بهمن 1401

دسته بندی : آرا محاکم قضایی و غیر قضایی | ابطال اجرائیه (موضوع اجرائیه غیر مالی است)
ام سلمه شمس ناطری
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

خواهش میکنم بیشتر توضیح بدهید،اگرماده قانونی یا حرفی که بتونم استناد کنم ارائه کنید ممنون میشم،خیلی ممنون

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام در صورت امکان موضوع سوال را مشخص کنید تا بتوانم راهنمایی کنم. با توجه به اینکه نام شما برای من مشخص نیست من از موضوع سوال شما اطلاعی ندارم.