19 بهمن 1401

برای طلاق چطور اقدام کنم؟

دسته بندی : خانواده | طلاق
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من خانوم و ساکن تهران هستم
۳۱ سال سن دارم و حدود ۶ سال هست که ازدواج کردم
مهریه ام ۱۴ سکه است که همون رو هم میخوام ببخشم
با همسرم مشکل و اختلاف نظر زیاد داریم که غیر قابل حل هستن و چند بار مشاوره رفتیم فایده نداشته و اینکه من ار خانواده خودم دور هستم و کلا درگیر مشکلات زیادی هستم.
قصد جدایی دارم و میخواستم بدونم پروسه به طور میانگین چقدر طول میکشه؟ از تهران باید اقدام کنم؟
همسرم هم راضی هست به طلاق ولی حاضر نیست اقدامی بکنه
میگه تو اقدام کن و برو شکایت کن
در واقع میخواد همه چیز سر من خراب بشه یا از زیر بار مهریه در بره!
و اینکه من وکالت طلاق رو هم از همسرم دارم
با این اوصاف میشه بگین اقدام کنم چقدر طول میکشه و اولین قدم باید از کجا شروع کنم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز با سلام و احترام؛ برای درخواست طلاق از طریق دفاتر خدمات قضایی شهر خود یا شهر محل اقامت همسرتان بعنوان محل اقامت خوانده دادخواست طلاق ب ثبت برسانید تا دادگاه خانواده ب موضوع رسیدگی کند.در بهترین حالت حداقل دو ماهی زمان خواهد برد به شرط توافق طرفین و همکاری در طلاق با اسقاط تجدید نظر و فرجام خواهی.برای تسریع در روند دعوا و عدم الزام جلسات مشاوره طلاق و ....اگر همسرتان نیز به طلاق رضایت دارد سریعترین راه بطور خلاصه این هست ک درخواست طلاق یکطرفه دهید و در ادامه زوج نیز مراتب رضایت خود را ب دادگاه اعلام کند تا طلاق توافقی صورت گیرد.طرح دعوا ب استناد وکالت در طلاق نیز بعد از مورد مذکور به شما پیشنهاد میشود.ارائه همه توضیحات در این مجال نمیگنجد و بهتر است با متخصصین خانواده مشورت بگیرید. موید باشید